למעלה מ- 30 שנות פעילות של מקצועיות, מצוינות ושירות אישי, הופכות את המכון למיקרוביולוגיה לאחת מהמעבדות המובילות בתחומי פעילותה. במהלך השנים נצבר במכון ידע רב, מיומנות גבוהה וניסיון בתחומי העבודה השונים – מיקרוביולוגיה וכימיה לתעשיות השונות.
המכון למיקרוביולוגיה של מזון הינה המעבדה המובילה בבדיקות מזון בארץ ומבצעת בדיקות בתחומי מיקרוביולוגיה וכימיה של מזון.
מיקרוביולוגיה של מים , קוסמטיקה , פארמצבטיקה ומדיקל דיוויס.
כימיה של מים , שפכים וקולחים.
בדיקות אלרגנים.
ומעבדה המבצעת פרויקטים במחקר ופיתוח לענפי התעשייה השונים.